V českém poháru jsme třetí !!!

Skvěle završili všichni naši veslaři letošní sezónu na Finále Českého poháru a Mistrovství ČR družstev, které se konalo 23.-24.9.2023 v Račicích.

Závodilo se ve všech kategoriích od mladšího žactva po dospělé. Až na pár výjímek(žkym) jsme obsadili všechny kategorie a většinu vypsaných disciplín. Skvěle závodili, jako letos celou sezónu dorostenci, kteří vyhráli dvojskifa a osmu. Naprosto fantasticky bojovali všichni žáci a žačky, kteří si odvážejí jedno zlato za dvojskifa žkys, stříbro za 4x+žcim, 4+ žcis a bronzy za 4x+žkys, 4x+ žcis, a 2 x žcim. Opravdu vynikající výsledky!!!! Junioři přidali bronz na osmě a dvojskifu, ženy dokázaly vyhrát osmu ve společenství. Dky a jky (2+1) také přidaly důležité body. A jako vždy nás vysoko drželi muži na 4x, 2x a 4- obsadili 3. místa a skvělou tečku za sezónou udělali suverénním vítězstvím na osmě.

Gratulace celému klubu a všem trenérům funkcionářům a závodníkům díky za každý vyjetý bod.

Mimo celkové třetí místo jsme se skvěle umístili v nové soutěži ČP – bodování jednotlivců.

Muži -1. místo Jan Chládek, 4. místo Matyáš Rychnovský. Dci 1. místo Benjamín Hudec, jři 2. místo Adam Boldiš, žcis Richard Hájek.

Foto ze závodů hledejte na našem instagramu nebo facebooku

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář