Fleš je MISTREM SVĚTA !!!!!

Na mistrovství světa v Rotterdamu se náš Honza Fleissner stal mistrem světa. Byl členem párové čtyřky, které navázala na svůj triumf na Mistrovství Evropy. Kluci museli absolvovat celkem čtyři závody na cestě k titulu. Rozjížďku, čtvrtfinále i semifinále jeli perfektně takticky a co v nich opravdu je ukázali až ve finále, kde si suverénně dojeli pro zlato.

Flešm MS1Fůeš MS 2

Skvělě jely v Rotterdamu i další juniorské posádky. 8+jky zvítězily a 4x- jky brala bronz.

Honza Fleissner nebyl jediným zástupce našeho klubu na Mistrovství světa. Na osmě žen U 23, která byla sedmá,  startovala Eliška Dvořáková. Na lehké dvojce U 23 Jakub Třeček obsadil 13. místo. Toto umístění také vybojovala osma mužů U 23, kde jsme měli dva zástupce. Martina Neumana a Ondřeje Švece. Nejlepšího umístění z U 23 Bohemáků dosáhl Jarda Hellebrand, když na 4- bral 10- místo. Mezi neolympijskými disciplinami seniorů obsadili naši ochovanci Jakub Makovička a Matyáš Klang 11. místo. Celkem na nejobsazenějším MS v historii( účast 71 zemí) závodilo osm Bohemáků !!!!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Havran. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář