Pardubické Boudy 2016 info

Informace : Odjezd v sobotu 30.1.v 11.50 – sraz v 11.30 – autobusem od loděnice, návrat v sobotu 6.2. cca ve 14 hod k loděnici.

Strava : plná penze, začínáme 30.1. večeří a končíme 6.2. snídaní. Tak by byla dobrá nějaká svačinka na cestu.

Co s sebou:

Oblečení na běžky : nejlépe termoprádlo (moira, craft) – triko i kalhoty. Na nohy ještě jako druhou vrstvu tenčí šusťáky nebo přímo „běžkové“ kalhoty. Na tělo ještě jednu až dvě vrstvy triko, mikina a tenčí větrovka. ( pokud možno ne péřová bunda !!!) . Jelikož se půjde na lyže 2x denně, je dobré mít i nějakou náhradní variantu. Rukavice a čepice – 2x !!!! , láhev na pití a po předchozích zkušenostech si vezměte i nějaké rozpustné nápoje( sirup, šumák apod.). Dále si vezměte oblečení na cvičení v chatě (včetně tenisek, pokud se vám vejdou).

Zavazadlo si sbalte takové, které unesete – ne aby někdo jel s kufrem !!!!! Všechny věci pojedou nahoru lanovkou a rolbou, ale až pojedeme domů, vše vezeme na lyžích .

Lyžařské vybavení: Běžky, hůlky, vosky na mazání

( stoupací i skluzné ), korek na roztírání ( kdo má i žehličku), odstraňovač vosků. Doporučuji domluvit se v menších skupinách a pořídit si vosky společně. Byl by dobrý i stojan na mazání lyží. Pokud ho někdo máte, hodil by se.

Všichni, kteří dosud nezaplatili, to neprodleně napraví !!!!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Havran. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář