Veslování v nouzovém stavu

Od zítřka 8.4.2020 můžeme v omezeném režimu konečně začít veslovat. V nejbližších dnech to bude probíhat tak, že bude otevřena loděnice pouze v hangáru, kde jsou lodě. Do budovy nebude přístup možný. To znamená, že do šaten, sprch ani na WC se nedostaneme. Proto je s tím třeba počítat a zařídit se dle svých možností. Takže na trénink buď přijeďte rovnou ve sportovním oblečení nebo se převléknete přímo na louce. Ani z buňky šatna není možná. Pouze si do ní můžete uložit věci. Všichni, kteří přijdou trénovat dorazí v roušce, kterou si můžou sundat až v lodi. Povolené od vlády ČR je veslovat na 2x, 2- a 1x v menších skupinách s dodržením dvoumetrového odstupu. Pokud nebudou respektována výše uvedená omezení, budeme nuceni loděnici znovu uzavřít.

Provoz loděnice v nejbližších dnech bude : středa 8.4. 10.00 – 20.00, čtvrtek 9.4. 6.30 – 20.00. Pokud máte o tréninky zájem, kontaktujte své trenéry. Nikdo nesmí do loděnice bez vědomí trenérů! Od pátku 10.4 do pondělí 13.4. bude přes velikonoce loděnice uzavřena. Od úterý 14.4. se pokusíme veslovat podle rozvrhu, který během úterý 14.4. s trenéry vypracujeme a zveřejníme.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář