Přebory Vltavy

O víkendu se jelo v Praze mistrovství oblasti vltava, kde jsme měli značné zastoupení posádek. Začal bych non coxem mužů, kde jsem se do ‚veslování‘ zapojil i já. Na start se nedostavila jedna loď Slavie a do finále v neděli jely všechny lodě Bohemky, na non cox blesku však nedosáhli borci Holeček, Tibitanzl, Lesse a Pustějovský, kteří nakonec skončili druzí. Při závodě osem však výše jmenovaní borci doplněni: Tvardíkem, Karbanem, Hladíkem O. a Paterou, vrátili porážku z primátorek a zvítězili, gratulujeme.

Non coxy juniorů alespoň částečně zvedli zatím smutné obličeje na Bohemce, když Klang, Škrabálek spolu s juniory z Blesku vyhráli.  To samé se jim podařilo i na 2-, kdy jasným rozdílem potvrdili svou neporazitelnost na Vltavě. Osma přinesla nečekané překvapení, když se nedostavil člen posádky, závod se proto nejel a nejmenovaný člen je uveden na černé listině Bohemky.

Velkým překvapením byly ženské závody, naše trenérka Klára Plichtová, která si střihla hned dvě čísla, osmu a dvojku bez, vynaloženou snahu má jistě nejednoho obdivovatele.

Fotky dodám co nejdříve Havran

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář