Primátorky

Obratem sem dokládám i primátorky, na kterých jsem bohužel musel chybět, takže se omlouvám, ale nejsou žádné fotky. Nicméně přinesli, asi pro každého, nejedno překvapení. Prvním byl zcela jistě překvapivá výhra juniorů Blesku, na které nestačili i tak známí veslaři jako Klang, Pilc, Koloc, Andlre nebo Škrabálek, kteří byli jen těsně druzí.

Naši dorostenci se o úspěch pokusili ve finále B, které s přehledem vyhráli, gratulace i zde.

Překvapivým momentem byl skif žen, kdy se do finále A dostaly nečekaně hned dvě lodě Bohemky a to Kiki Fleissnerová a Verča Škvorová neděli obsadila 4. a 5. místo.

O výhru dospělých se pralo 8 lodí a bohemka zde měla hned dvě zastoupení. Bohužel ani jedna osma nedosáhla na vítězství v amatérskcýh posádkách a tak to můžeme zkusit zase rok a všechno jim vrátit!!!

Všem zúčastněným gratulace a jen tak dál !

Havran

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Primátorky

  1. Krásné stránky, také gratuluce a jen tak dál!! Jinak mně není až tak k čemu gratulovat, stuha Podolí mi přeci jen unikla o víc než pár vteřin 🙂 Ale tak aspoň jsem se mohla nasmát, když mě Pavel Čapek okomentoval jako „klokanku z Bohemians“. Předpokládám, že už jste se všichni na sebe v televizi koukli. Kdyžtak :odkaz

Napsat komentář