Úspěšné 106. Primátorky

Letošní Primátorky, které náš klub včele s předsedou a ředitelem závodu Petrem Šveňhou pořádal, byly mimořádně úspěšné. Do po sobotních rozjížďkách, opravách a semifinále a také po závodech masters , se do nedělních bojů probojovalo sedm našich osmiveslic a z toho pět do finále A !!!! Po výborných závodech a těsných soubojích jsme nakonec na Primátorkách vybojovali čtyři čtvrtá místa(MUŽI, ŽENY JUJIOŘI A DOROSTENCI) , jjedno páté(ŽCIS), osmé(M) a deváté místo (Ž). Bohužel také jsme doplatili na zvláštní postupový klíč, který znevýhodňuje posádky, které v sobotní kvalifikaci mají lepší výsledky, nasazením do nejhorší dráhy č. 5. Toto se nám stalo bohužel v závodě mužů a juniorů. Obě posádky vyhrály své opravné jízdy a byly nasazeny do dráhy č.5.a přes vynikající výkon se jim nepodařilo být lepší než 4.

Celkově lze hodnotit Primátorky z hlediska klubu jako mimořádně úspěšné. Účast dvou čistých osem žen a mužů a pět finále A, to je opravdu ojedinělé a v celém českém veslování výjimečné.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář