Mistrovství ČR dorostu, juniorů a seniorů 30.6.-2.7.-2017

Mistrovství ČR – informace.

Nakládání vleku bude ve středu odpoledne do čtvrtka do 12.50 hod. Nakládáme oba vleky. Velké lodě na velký, malé na malý. Vleky odjíždějí do Račic ve čtvrtek 29.6.2017 ve 13.00 hod !!! V tuto dobu je odjezd i všech závodníků, kteří do Račic jedou již ve čtvrtek. 

Mládež – tj. dci a jři závodí ve většině disciplin již v pátek!! Pouze pokud je méně než 7 lodí, jede se až v neděli. To se týká například osmy dorostenců, juniorek atd. Dospělí závodí v pátek v případě, že je víc než 12 lodí. Do 12 ti lodí se jede až od soboty. Ale pozor v disciplinách, kde je přihlášeno např. 13, 14 posádek. Tam je možné, ze odpadnou páteční jízdy. Tuto informaci se dozvíte z webu ČVS/sportisu. Schůzka zástupců totiž není a program rozdá pořadatel až v pátek ráno…Je jen prezentace ve čtvrtek v 19.00-20.00 a pak se bude teprve losovat.

Ubytování v Račicích v podstatě nemáme. Dky , jky budou v chatě nebo jezdit. Dospělí většinou jezdí do Prahy a zpět. V chanose bydlí jen nejlepší čtyři dci, jři a muži LV. Od pátku do neděle pojede vždy ráno auto z loděnice a večer dle závodů zpět. V pátek je odjezd v 7.00, další dle dohody a vývoje závodů.

Časový pořad a výpis přihlášek je v přílohách.

vypis přihlášených_mcr_dosp

_2017časový pořad

mČr_juniorů_a_seniorů_2017

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář