Hory 2017 – info o odjezdu

Informace: Odjezd v sobotu 28.1.v 11.50 – sraz v 11.30 –  autobusem od loděnice, návrat v sobotu 4.2. cca ve 17hod k loděnici. (Letos výjimečně odjezd z hor až v 15.00)!

Strava: plná penze, začínáme 28.1. večeří a končíme 4.2. snídaní (+ balíček na cestu). Tak by byla dobrá nějaká svačinka na cestu.

Co s sebou:

Oblečení na běžky: nejlépe termoprádlo (moira, craft) – triko i kalhoty. Na nohy ještě jako druhou vrstvu tenčí šusťáky nebo přímo „běžkové“ kalhoty. Na tělo ještě jednu až dvě vrstvy triko, mikina a tenčí větrovka (pokud možno ne péřová bunda !!!). Jelikož se půjde na lyže 2x denně, je dobré mít i nějakou náhradní variantu. Rukavice a čepice – 2x !!!! Láhev na pití a po předchozích zkušenostech si vezměte i nějaké rozpustné nápoje (sirup, šumák apod.). Dále si vezměte oblečení na cvičení v chatě (včetně tenisek, pokud se vám vejdou).

 

Zavazadlo si sbalte takové, které unesete – ne aby někdo jel s kufrem!!!!! Všechny věci pojedou nahoru lanovkou a rolbou, ale až pojedeme domů, vše vezeme na lyžích.

Lyžařské vybavení: Běžky, hůlky, vosky na mazání

(stoupací i skluzné), korek na roztírání (kdo má i žehličku), odstraňovač vosků. Doporučujeme domluvit se v menších skupinách a pořídit si vosky společně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář